Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Anmälan till nyhetsbrevet innebär godkännande av våra villkor.

Snabblån med betalningsanmärkning

På snabblån.nu kan du jämföra och hitta långivare där du kan ansöka om ett snabblån med betalningsanmärkningar. Välj bland de långivare som godtar anmärkningar utav de som vi listar och ansök sedan direkt på nätet för att få svar direkt på din ansökan.

snabblån med betalningsanmärkningar

Förutsättningar för att få ditt snabblån beviljat

Det finns goda möjligheter att få ett snabblån godkänd även om man har betalningsanmärkningar. Det enda som krävs är att man sedan man fått sin anmärkning, lyckats vända sin ekonomi till det bättre och att man uppfyller de villkor och krav för kreditvärdighet som långivaren ställer. Med kreditvärdighet menas att du ska anses ha så pass god ekonomi och så få skulder att du klarar att återbetala ditt snabblån utefter den löptid och månadskostnad som är förenat med lånet.

Om du har flera betalningsanmärkningar så kan det naturligtvis bli svårare, men det finns långivare som godtar så många som tre anmärkningar, naturligtvis under förutsättning att de inte är helt nya och att dina skulder hos Kronofogden är betalda.

Betalningsanmärkningar är vanligt

Betalningsanmärkningar är mycket vanligare än man tror i Sverige. Det är faktiskt så många som nästan 7% av alla svenskar som har en eller flera anmärkningar. Det finns kommuner där så många som 13% av alla invånare har anmärkningar. Enligt en undersökning av UC – Upplysningscentralen, så är det vissa förorter utanför Stockholm där så många som drygt 40% av alla invånare har en eller flera betalningsanmärkningar.

Enligt undersökningen och den statistik som UC – Upplysningscentralen har samlat in, så visar siffrorna att antalet betalningsanmärkningar har sjunkit en del de senaste åren. De allra flesta svenskar sköter sin ekonomi i stort men det är fortfarande en för stor andel av svenska befolkningen som har en eller flera anmärkningar.

Att tänka på innan du lånar

Om du har en eller flera anmärkningar så måste du först ha återbetalat alla dina skulder hos Kronofogden, annars kommer din ansökan om ett snabblån automatiskt att avslås. Du bör säkerställa att du har en tillräckligt god inkomst och ekonomi för att kunna hantera den skuld och den månadskostnad som ditt lån är förenat med. Att ta ett snabblån trots att man har betalningsanmärkningar behöver inte vara fel eller farligt, så länge du vet med dig att du i dagsläget kan hantera kostnaderna.

Om du inte har full koll på din ekonomi, dina inkomster och framför allt dina utgifter, så måste du se till att få en bra översyn där du vet exakt hur mycket pengar du har kvar varje månad. Det bästa sättet för att få koll på sin ekonomi är att göra en budget där du listar alla dina utgifter, även de kontanta och löpande köpen. När du vet alla dina utgifter så kan du räkna fram exakt hur mycket pengar du har över varje månad och då vet du också om du kommer att kunna hantera snabblånet.

Betalningsanmärkningar ska tas på allvar

Den vanligaste anledningen till att man får en betalningsanmärkning, är för att man varit oaktsam med ekonomin eller för att det inträffat någon oförutsett som gjort att man inte kunnat hantera alla utgifter. Om du en gång hamnat i denna situation så är det ytterst viktigt att du ser till att inte hamna där igen. Betalningsanmärkningar ska tas på allvar och ses som en lärdom, därför är det viktigt att du alltid kommer ihåg vad du gjort fel och vad du bör tänka på i framtiden för att inte dra på dig fler anmärkningar.