Aasa kredit

Översikt

Aasa kredit bildades så sent som för åtta år sedan, det vill säga år 2010. Bolaget är svenskt men finns idag även i Finland och Polen. Bolaget är en del av koncernen Supernova, vilken har sin bas i Luxemburg. Långivarens verksamhet har tillstånd från Finansinspektionen.

På grund av halvdan marknadsföring har Aasa Kredit gått lite under radarn för många och är därför inte en så välkänd långivare som de kanske förtjänar att vara. Bolaget erbjuder mycket smidiga och lätthanterliga kredittjänster via sin hemsida.

Tjänster & produkter

Aasa Kredit erbjuder privatlån, även kallade blancolån, belopp från 10 000 kronor upp till 50 000 kronor. Lånetiden är satt till en tid på mellan två till tre år. Lånebeloppet och lånetiden är helt särskilda på så sätt att en viss summa inte är bunden till en viss tidsperiod, du kan alltså låna exempelvis 13 000 kronor i två lika väl som du kan låna 37 000 kronor i två år. I det hänseendet är Aasa Kredit en väldigt flexibel långivare. Låneansökan hanteras snabbt, vanligtvis samma dag, och pengarna finns på kontot direkt efter att ansökan har godkänts.

Villkor

För att låna hos Aasa Kredit krävs att:

Service

Aasa Kredit har kundservice per telefon och via e-mail under vanliga kontorstider på vardagar, alltså mellan 09:00 – 17:00. Att inte ha tillgänglig kundservice under sena kvällar och helger är sannolikt något som är till bolagets nackdel då en stor del av dagens lånemarknad handlar om snabba ryck vilket kräver hög tillgänglighet.

Sammanfattning

Aasa Kredit är alltså en relativt okänd aktör på marknaden. Med det sagt är det definitivt ingen liten aktör. Bolaget har en stor och stark ägare i ryggen och erbjuder lån till höga belopp. Som negativt kan sägas att avgifterna för lånen är höga, dock kan det tänkas att det nättas ut genom en relativt låg ränta.

  • Snabb låneprocess
  • Säker hantering av personuppgifter
  • Snygg, smidig och enkel hemsida
  • Höga avgifter
  • Ej tillgängliga under kvällar och helger
  • Förhållandevis högra krav på låntagaren
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

    Avi-avgift: 90 kr
    Uppl.avgift: 490 kr