Snabblån är högkostnadskrediter. Du kan få betalningsanmärkningar om du inte betalar din skuld. Budget- och skuldrådgivaren i din kommun kan ge dig råd. På www.hallakonsument.se kan du se kontaktuppgifter dit.

Daypay är en marknadsledande aktör inom branschen för små och snabba lån. Hos företaget kan man förvänta sig att saker och ting går fort och smärtfritt. Man erbjuder lån på mellan 1000 kr till 20 000 kr med en löptid på mellan 30 dagar till 3 år.

Daypays låneerbjudanden

Daypay erbjuder kunder två olika lån. Det minsta är på från 1000 kr och upp till 10 000 kr och det kallar man snabblån. Den valbara löptiden på detta lån är på 30, 60 och 90 dagar.

Daypay tar ingen UC på kunder som ansöker om snabblånen.

Daypay har också ett lån som kallas pluslån. Man tar en UC på kunder som ansöker om detta lån. Det här lånet ger låntagare möjligheten att låna mellan 11 000 kr och 20 000 kr med en löptid på 1 och 3 år.

Hur man skickar in låneansökan

Det går smidigt och snabbt att skicka in en ansökan om lån på Daypays hemsida. På startsidan inne på hemsidan så fyller man in önskat lånebelopp i låneansökan och ser då vilken månadskostnad och löptid man blir erbjuden. Efter det fyller man i sina personliga uppgifter och signerar sedan lånet med Bankid.

Det hade inte kunnat vara enklare att söka om lån hos Daypay. En fördel är också att de oftast betalar ut lån samma dag som de godkänt ansökan.

Kundservice

Daypays kundservice är öppen måndag – fredag 09:00 – 19:00 och lördag – söndag 11:00 – 18:00.

Inne på hemsidan kan man hitta färdiga svar på de vanligaste frågorna. Behöver man komma i direktkontakt med företaget så gör man det genom att ringa, skicka e-post eller använda deras effektiva live chatt.

  • Betalar ofta ut lån samma dag som ansökan kommer in
  • Inga dolda avgifter
  • De tar ingen UC på lån upp till 10 000 kr
  • Största lånebeloppet är på 20 000 kr
  • Man tar en UC på lån över 10 000 kr
  • Dyra avgifter vid missade betalningar
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 39 kr
Uppl.avgift: 300 kr