Ferratum

Gå till Ferratum Villkor
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Exempel: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr. Vid kontouttag om 10 000 kr är 30 dagars lånekostnad 330,00 kr (dagsränta 0.1085 %) och minsta återbetalning per månad är 400 kr.

Översikt

Ibland är det svårt att få pengarna att räcka till. När det inte finns tillräckligt med pengar så finns det möjlighet att ta ett lån. När du gör detta på den traditionella banken kan det både vara krångligt och ta tid. Ett annat val som finns är Ferratum, som kan bevilja ett kreditlån på mellan 1000-45000 kronor.

Denna långivare är mycket kunnig och har funnits på den ekonomiska marknaden sedan 2005. Med över 2 miljoner beviljade lån, så går det helt enkelt inte att förneka Ferratum som en bra långivare.

Så lånar du hos Ferratum

Avseende kreditlån så fyller du enkelt i ett ansökningsformulär online hos Ferratum. Här kommer det inte vara mycket att fylla i, men du måste tänka på att du verkligen uppfyller de villkor och krav som ställs för att du ska beviljas ett lån.

Allt annat hos Ferratum bedöms via den kreditvärdighet som din taxerade inkomst uppvisar tillsammans med uppgifterna från en kreditkontroll. Då kreditupplysning via UC kan försvåra situationer för låntagare att få andra lån har Ferratum valt att göra kreditupplysningarna via Creditsafe istället. Creditsafe har nämligen inte samma koppling till storbankerna som Upplysningscentralen.

Fördelar med Ferratum

Detta tycker kunderna om Ferratum

När det gäller att bedöma hur nöjda kunder är så kan inte företaget tillfrågas. Här tas uppgifterna från Trustpilot, vilka säger att låntagarna hos Ferratum nästan når upp till 9 av totala 10 poäng.

Öppettider och kundsupport

Hos Ferratum är det öppet nästan jämt, vilket är en fördel för dig som vill ha ett snabbt svar på om ditt lån blivit bveviljat.

Måndag-fredag: 09.00-17.00

När du vill kontakta Ferratum så gör du detta via e-post eller telefon.

E-post: kundtjanst@ferratum.se

Telefon:  020 12 30 30

Välkommen med din låneansökan hos Ferratum.

  • Godkänner betalningsanmärkningar
  • God tillgänglighet på kundservice
  • Relativt låga lånebelopp
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 0
Uppl.avgift: 0 kr