Översikt

Långivaren Goodcash är en del av det större bolaget Prioritet Finans AB. Prioritet Finans AB arbetar helt och hållet med fakturaköp, medan Goodcash’s verksamhet är helt fokuserad på små privatlån. Goodcash är en relativt ny långivare på marknaden men har genom sin välutvecklade affärsplan och hårda arbete snabbt gjort sig ett stort namn på lånemarknaden och fått en stor grupp nöjda kunder. Denna nöjda kundgrupp har de fått beror till stor del på deras mycket konkurrenskraftiga räntor.

Tjänster & produkter

Hos Goodcash kan du låna belopp mellan 5000 kronor och 50 000 kronor med en löptid på mellan ett till åtta år. Ett lån hos Goodcash innebär inga extra uppstartsavgifter eller årsavgifter och du har dessutom möjlighet att lösa ut lånet tidigare om du av någon anledning skulle vilja det eller helt enkelt bara har pengarna till det. Att lösa in lånet i förtid kostar inte heller något extra. Med ett lån betalar du alltså bara räntan för den tid du utnyttjar lånet, inget mer.

Lån med betalningsanmärkning är normalt sett inga problem hos Goodcash, då de hellre ser till framtida möjligheter än att titta tillbaka på tidigare betalningssvårigheter.

Räntor

Lägsta årsränta 23,51%, högsta årsränta 25,74%. Effektiv ränta ligger runt 28%.

Ta som exempel att du lånar 15 000 kronor med en löptid på ett år utan att utnyttja en betalningsfri månad. Den effektiva ränta kommer då att uppgå till 29% och årsräntan till 25,74%. Månadskostnaden kommer då att bli 1 431 kronor och när lånet är återbetalat kommer du att ha betalat total 17 173.

Villkor

För att låna hos Goodcash krävs att:

Service

Vad gäller information om någon kundservice så är denna väldigt sparsmakad på Goodcash. Någon information om öppettider eller liknande går inte att hitta någonstans på deras hemsida, vilket såklart inte är särskilt ”serviceminded”. Det enda som går att hitta är numret till kundservice och mailadress, men som sagt, det går inte att se när dessa är tillgängliga.

I övrigt så är lämnar hemsidan i stort sett inget mer att önska. Där finns tydligt information om de lånen samt hur du ska gå tillväga för att skicka in din låneansökan.

Sammanfattning

Goodcash är en utmärkt långivare för dig som är i behov av ett större lån än bara några tusenlappar och tidigare har nekats på grund av att du har för många betalningsanmärkningar. Det är nämligen en stor fördel för många, det faktum att du kan ha upp till nio stycken betalningsanmärkningar och ändå bli beviljad ett lån hos Goodcash.

  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Enkel och tydlig hemsida
  • Oklara tider för kundservice
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 0 kr
Uppl.avgift: 0 kr