Snabblån är högkostnadskrediter. Du kan få betalningsanmärkningar om du inte betalar din skuld. Budget- och skuldrådgivaren i din kommun kan ge dig råd. På www.hallakonsument.se kan du se kontaktuppgifter dit.

Om du vill låna pengar på det gamla hederliga sättet online, så är Brixo alltid ett bra val. Här erbjuds den traditionella typen av snabblån, som också kallas för SMS-lån. De lån som erbjuds genom Brixo ligger på mellan 5000 – 30 000 kronor, vilket kan anses som en rimligt stor summa.

Ja, när det händer något som betyder att du behöver ett tillskott av kapital snabbt, så är det svårt att få detta via den traditionella banken. Ett alternativ för dig är istället Brixo där du kan få snabb ekonomisk hjälp. Du lånar av en långivare som godkänts av Finansinspektionen och Konsumentverket samt har varit verksam i fyra år på den svenska lånemarknaden.

Fördelar med Brixo

Nackdelar med Brixo

Så lånar du hos Brixo

För att du ska få låna hos Brixo krävs att du uppfyller följande:

Utbetalningar hos Brixo

Brixo har konton i många banker, vilket medför att nästan alla som beviljas ett lån kan få pengarna samma dag. I de banker Brixo inte har konto måste ansökan ha beviljats före 12.00 för att erhålla utbetalning samma dag. I annat fall finns pengarna på konto nästkommande vardag.

Öppettider och support

Hos Brixo gäller följande öppettider:

Måndag-fredag: 09.00-12.00

Lördag-söndag: Stängt

När du vill komma i kontakt med Brixo använder du dig av telefon eller e-post:

Epost: info@brixo.se

Telefon: 08 – 500 850 47

  • Man kan ansöka om ett lån hos Brixo trots att man har en eller flera betalningsanmärkningar.
  • Brixo stället inget krav på sina låntagare att de kan visa upp en borgen eller säkerhet för det lån de ansöker om.
  • Brixo har en bra nivå på sina räntor jämför med dess konkurrenter. Årsräntan ligger på 29,95% – 34,95% beroende på vilket belopp man ansöker om.
  • Brixo erbjuder en lån återbetalningstid vilket underlättar återbetalningen.
  • Brixo har en väldigt utförlig ansökan med mycket information som ska fyllas i. Jämfört med andra långivare har Brixo en avancerad ansökan.
  • Brixo hämtar in sina kreditupplysningar från UC. Detta kan medföra att låntagaren får en försämrad kreditvärdighet vilket många vill undvika.
  • Hos Brixo så är det endast möjligt att ansöka om ett lån som enskild ansökare. De godkänner ej medsökande.
  • Brixo har ett väldigt högt inkomstkrav för ett så lågt lånebelopp, hela 150 000 kr.
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 45 kr
Uppl.avgift: 400 kr