Creditstar

Snabblån är högkostnadskrediter. Du kan få betalningsanmärkningar om du inte betalar din skuld. Budget- och skuldrådgivaren i din kommun kan ge dig råd. På www.hallakonsument.se kan du se kontaktuppgifter dit.

Creditstar är en långivare som erbjuder privatpersoner privatlån utan säkerhet. Därmed kan man använda det lånade beloppet till valfritt ändamål. Creditstar är en del utav Creditstar Group som är en betrodd, internationell aktör.

Hos Creditstar kan man ansöka om ett korttidslån på ett belopp mellan 5 000 kr och 50 000 kr. Hur lång löptid man önskar ha kan man själv bestämma. Den kortaste löptiden är på sex månader men ans den längsta löptiden är på hela 36 månader. På så vis har alla en god möjlighet att återbetala sitt lån i tid.

Creditstar erbjuder lån utan UC

Ett lån hos Creditstar kan vara ett bra beslut om man har en plötsligt uppkommen utgift som man måste lösa, kanske är man i behov av att laga sin bil.

Något som är mycket bra med ett lån hos Creditstar är att de erbjuder sina låntagare en kreditupplysning som inte sker via UC. Creditstar tar istället sina kreditupplysningar via Bisnode. Därmed slipper låntagare att bli registrerade hos UC och att riskera sin kreditvärdighet. Detta gör Creditstar till ett bra alternativ att låna hos.

Grundvillkor hos Creditstar

För att få ansöka om ett lån hos Creditstar så krävs det att man som låntagare uppfyller deras grundkrav. Dessa grundkrav innebär att man måste ha fyllt 18 år och vara myndig. Låntagare måste dessutom vara svenska medborgare och folkbokförda på en fast adress i Sverige.

Utöver detta så krävs ett svensk bankkonto och ett svensk mobiltelefonnummer. Låntagaren måste ha en regelbunden inkomst men det specificeras inget inkomstkrav. Vilken inkomst som krävs beror på hur god återbetalningsförmåga man anses ha.

Kundtjänst med god tillgänglighet

Creditstar har en mycket trevlig kundtjänst med stor erfarenhet utav denna typ av lån. Creditstars kundtjänst arbetar alla vardagar i veckan och kan nås såväl genom telefon och e-mail som genom deras live chatt. Öppettiderna för kundtjänsten är 09:00 till 17:00.

  • Hos Creditstar kan man låna mellan 5 000 kr och 50 000 kr. Denna lånegivare erbjuder lägre lånebelopp utan säkerhet.
  • Creditstars kundtjänst har goda öppettider och håller öppet på kontorstider alla vardagar i veckan.
  • Ingen UC
  • Creditstar erbjuder tyvärr inga högre lånebelopp över 50 000 kr.
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 25 kr
Uppl.avgift: -