Expresskredit

Hos Expresskredit kan kunder ansöka om ett snabblån på upp till 30 000 kr. Man betalar endast ränta på den kredit man utnyttjar.

Expresskredit har funnits på den svenska marknaden sedan 2008 och har under denna tid beviljat krediter till mer än 100 000 nöjda kunder.

Kreditgivaren bakom Expresskredit är under tillsyn hos Finansinspektionen som konsumentkreditinstitut och även under tillsyn av konsumentverket och datainspektionen.

Expresskredit erbjudande

Expresskredit erbjuder kunder snabblån på mellan 5000 kr – 30 000 kr. Vid ansökan blir man beviljad ett kreditutrymme som man själv kan styra över. Det fina är att man endast betalar ränta för det beloppet av lånet som man använder.

När man har har tagit ut det belopp som man behöver kan man välja mellan att betala minsta beloppet per månad, som är 6 % av total skuld eller 350 kronor. Vilket som är högst av dem två. Men man kan också välja att betala av krediten snabbare eller helt och hållet lösa hela skulden när man vill utan kostnad.

Företaget tar ingen UC på kunderna, det betyder att deras kreditupplysning inte påverkar låntagarens kreditvärdighet.

Såhär ansöker du om lån hos Expresskredit

Det är både enkelt och kostnadsfritt att lämna in en ansökan om lån hos Expresskredit.

Hemsidan är mycket användarvänlig och man hittar lätt all viktig information.

Inne på hemsidan hittar man direkt ansökningsformuläret om lån.

I formuläret fyller man i den summa man vill låna och därefter ser man avgifter och villkor som gäller för lånet. Man fyller också i ens personliga uppgifter och signerar sedan smärtfritt ansökan med Bankid eller id-handlingar.

Efter inskickad ansökan kan man förvänta sig att snabbt bli kontaktad och få svar om man får ett lån.

Räntor och avgifter

Expresskredit tar ut en startavgift på 320 kr, en första uttagsavgift på 49 kr samt en aviavgift på 35 kr.

Den nominella räntan för kontokrediten är 39,3 % (3,8 % i månadsränta).

Kundservice

Företagets kundservice nås på helgfria vardagar mellan 08.00 – 18.00.

Man kontaktar smidigt företaget via telefon eller e-post

 • Det lån som Expresskredit erbjuder kräver varken säkerhet eller borgen för att godkännas. man är därmed fri att spendera det lånade beloppet på det sätt man önskar.
 • Hos Expresskredit kan man låna låga summor, det minsta lånebeloppet är endast på 1 000 kr.
 • Expresskredits lån fungerar precis på samma sätt som ett vanligt kreditkort, med skillnaden att man inte behöver ett kort för att använda pengarna.
 • Om man är osäker på vilket belopp man behöver låna så kan man låna en större summa pengar och sedan endast använda det belopp som behövs. Man betalar endast för den uttagna delen av lånet.
 • Med ett lån hos Expresskredit riskerar man inte att få sin ansökan registrerad hos UC då de använder en annan kreditupplysningstjänst.
 • Expresskredit erbjuder inga höga lånebelopp så om man har större utgifter så får man ansöka hos en annan kreditgivare. Det högsta möjliga beloppet som man kan låna hos Expresskredit är 30 000 kr.
 • Expresskredit har en mycket hög effektiv årsränta för sina låntagare trots att lånesumman är låg. Hela 208,22% är den maximala effektiva årsräntan vilket är en saftig summa.
 • För att få ett lån godkänt hos Expresskredit så får man inte ha någon betalningsanmärkning, detta gäller oavsett hur gammal den är.
 • Att ha ett skuldkonto eller en pågående tvist hos kronofogden accepteras inte utan det leder till ett garanterat nekat lån.
 • Då Expresskredit inte använder sig utav uppläggningsavgifter eller aviavgifter så tar de ut 5% av uttagsbeloppet i uttagsavgift.
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

 • E-legitimation (BankID)
 • Underskrift
 • Skickad ID-handling
Avi-avgift: 35
Uppl.avgift: 320 kr