Expresskredit är ett varumärke som funnits på den svenska marknaden ända sedan 2008 och sedan dess har Expresskredit hjälpt 100 000 unika kunder att få ekonomin gå ihop.

Expresskredit ägs utav GF Money Consumer Finance och dom är en del utav nordisk fintech grupp som bedriver sin verksamhet i både Finland,Danmark och Sverige.

Expresskredit är den perfekta aktören för dig som vill låna pengar enkelt och flexibelt, deras snabblån passar alla som vill ha ett extra tillskott i kassan och man kan enkelt låna upp till 30.000 kronor.

Det fungerar på ett väldigt enkelt och smidigt sätt att genomföra en ansökan på deras hemsida och om man har lånat tidigare hos dem så kan man även göra en enkel ansökan via telefon.

Det som är positivt är att Expresskredit inte registrerar sina lån hos UC utan dom använder sig utav av Creditsafe och det innebär att en kreditupplysning på Expresskredit inte påverkar din kreditvärdighet. Man får också alltid en kreditupplysningskopia när man gör en ansökning.

Hur ansöker man om ett lån hos Expresskredit?

Hos Expresskredit kan du enkelt fylla i en ansökan om snabblån direkt på deras hemsida och har du tidigare lånat av dem så kan du dessutom även söka enkelt via telefon.

Du kan flexibelt välja att betala av hela din när det passar dig bäst. Man har möjlighet att betala av hela skulden i en klumpsumma men du kan också betala av lånet på månadsbasis.

Vem kan få lån på Expresskredit?

För att kunna få ett lån hos Expresskredit måste man först och främst få sin kreditprövningen godkänd. Utöver det så måste man även uppfylla vissa grundkrav och några av dessa är att :

En annan stor fördel som Expresskredit erbjuder alla sina kunder är deras kompetenta kundtjänst. De har väldigt generösa öppettider och man kan kontakta dom alla helgfria vardagar: 08:00 – 18:00. Man kan komma i kontakt med dem genom att antingen ringa in under deras öppettider eller så kan man skicka ett E-mail till företaget.

 • Det lån som Expresskredit erbjuder kräver varken säkerhet eller borgen för att godkännas. man är därmed fri att spendera det lånade beloppet på det sätt man önskar.
 • Hos Expresskredit kan man låna låga summor, det minsta lånebeloppet är endast på 1 000 kr.
 • Expresskredits lån fungerar precis på samma sätt som ett vanligt kreditkort, med skillnaden att man inte behöver ett kort för att använda pengarna.
 • Om man är osäker på vilket belopp man behöver låna så kan man låna en större summa pengar och sedan endast använda det belopp som behövs. Man betalar endast för den uttagna delen av lånet.
 • Med ett lån hos Expresskredit riskerar man inte att få sin ansökan registrerad hos UC då de använder en annan kreditupplysningstjänst.
 • Expresskredit erbjuder inga höga lånebelopp så om man har större utgifter så får man ansöka hos en annan kreditgivare. Det högsta möjliga beloppet som man kan låna hos Expresskredit är 30 000 kr.
 • Expresskredit har en mycket hög effektiv årsränta för sina låntagare trots att lånesumman är låg. Hela 208,22% är den maximala effektiva årsräntan vilket är en saftig summa.
 • För att få ett lån godkänt hos Expresskredit så får man inte ha någon betalningsanmärkning, detta gäller oavsett hur gammal den är.
 • Att ha ett skuldkonto eller en pågående tvist hos kronofogden accepteras inte utan det leder till ett garanterat nekat lån.
 • Då Expresskredit inte använder sig utav uppläggningsavgifter eller aviavgifter så tar de ut 5% av uttagsbeloppet i uttagsavgift.
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  Avi-avgift: 35 kr
  Uppl.avgift: 0 kr