Snabblån är högkostnadskrediter. Du kan få betalningsanmärkningar om du inte betalar din skuld. Budget- och skuldrådgivaren i din kommun kan ge dig råd. På www.hallakonsument.se kan du se kontaktuppgifter dit.

När du behöver ett snabbt lån finns Flexlimit där för dig. En långivare som har över 10 års erfarenhet av konsumentkrediter. En kredit är just det du får hos Flexlimit. Här erbjuds du ett flexibelt lån i form av en kontokredit.

Kontokrediten innebär många fördelar för dig som låntagare, då du bestämmer hur mycket du vill använda varje gång av din beviljade kredit. Du betalar endast ränta och avgifter på det belopp som utnyttjas. Rörande avbetalning så bestämmer du själv i vilken takt detta ska ske. Du kan betala allt på en gång, eller göra avbetalningar i den takt du önskar. Det enda som krävs är att du betalar ett minimalt belopp varje månad som aviseras till dig.

Genom att välja Flexlimit när du snabbt behöver lite extra i kassan, så gör du ett av de bästa valen som finns på lånemarknaden.

Fördelar med Flexlimit

Nackdelar med Flexlimit

Så lånar du hos Flexlimit

När du vill ta en konsumentkredit och ett lån hos Flexlimit, finns det vissa krav du måste uppfylla för att kunna beviljas ett lån. Dessa är:

Utbetalningar hos Flexlimit

Du som ansöker om och får ditt lån beviljat hos Flexlimit och har Nordea eller Nordbanken som angivet bankkonto, får dina pengar inom 15 minuter under Flexlimit öppettider. Utbetalningar görs även på lördagar och söndagar. Har du konto i annan bank så kommer pengarna finnas tillgängliga senast vardagen efter lånet beviljades.

Öppettider och support

Öppettider hos Flexlimit:

Måndagar-fredagar: 08.30-17.00

Lördagar: 09.00-16.00

Kontakt med Flexlimit sker via:

Telefon: 0140 271 474

E-post: kundtjanst@flexlimit.se

  • Flexlimit tar inte ut någon avgift för att göra uttag.
  • Flexlimit använder sig utav Creditsafe och ej UC för att göra en kreditupplysning på de potentiella låntagarna.
  • Man kan ansöka om det belopp som man tror att man kommer behöva med sedan endast göra uttag för de belopp som man verkligen behöver och betala för dessa. Man behöver alltså ej betala ränta för det belopp som man inte utnyttjar hos Flexlimit.
  • Hos Flexlimit kan man ej ansöka om ett lån om man tidigare har haft återbetalningsproblem och därmed har en betalningsanmärkning. Ej heller ett skuldkonto hos Kronofogden accepteras vid ansökningar.
  • För att ansöka om ett lån hos Flexlimit så måste man uppfylla deras höga åldersgräns vilken innebär att man måste ha fyllt 20 år.
  • Flexlimit erbjuder inga höga lånebelopp utan det högsta belopp man kan ansöka om är 20 000 kr.
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 45 kr
Uppl.avgift: 380 kr