GF Money

Gå till GF Money Villkor
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Exempel: Uttag om 15 000 kr / 12 mån / 12 aviseringar / Uppl.avg. 280 kr / Mån(Avi).avg. 45 kr (540 kr(45x12)) / Uttag.avg 95 kr / Månadsbelopp 1 786 kr (snitt) / Totalbelopp 21 430 kr / Rörlig ränta 39,8 % / Effektiv ränta 58,51 %.

Översikt

GF Money har många års erfarenhet av snabblån och har även verksamhet i övriga nordiska länder. Det är en stabil och trygg aktör som följer alla krav och regler som ställs av Finansinspektionen och Konsumentverket. Konsumentkrediten som erbjuds dig som låntagare är i form av ett kreditkonto som i likhet med ett kreditkort fungerar som så att du har tillgång till en viss summa men endast betalar för den del som du använder.

Du kan utnyttja en kredit på mellan 1 000 och 30 000 kr hos GF Money. Kreditupplysningen görs via Creditsafe och inte UC.

Tjänster & produkter

GF Money erbjuder dig ett flexibelt lån på dina villkor. Du bestämmer hur mycket du ska nyttja och hur lång tid du behöver för att betala tillbaka pengarna. På hemsidan finns tydliga uträkningar över hur mycket olika belopp kommer kosta dig så att inget kommer som en chock. Du kan dock maximalt begära ut en kredit på 30 000 kr.

Räntor

Räntan beror på hur mycket du lånar, men om du lånar mellan 5 000 och 30 000 kr kommer den effektiva årsräntan hamna någonstans mellan 51,95 – 77,75 % med en månadsränta på 3,275 %.

Villkor

Villkoren är tydliga och hittas enkelt på hemsidan under ”våra krav”. Sammanfattat är dessa att du ska ha fyllt 18 år men inte vara äldre än 72 år, ha ett BankID och varit folkbokförd i Sverige i 5 år. Därtill krävs en fast återkommande månadsinkomst och du varken har skuld hos Kronofogden eller några betalningsanmärkningar.

Service

GF Money har en kompetent kundservice som du enkelt kan nå genom en live-chatt på hemsidan. Du kan också välja att skicka mail eller ringa. Webbplatsen har en bra FAQ-del där du kan få svar på många frågor.

Sammanfattning

Genom att teckna ett lån hos GF Money får du en stabil kreditgivare och en lånelösning som kan variera utifrån dina behov. GF Money får ett extra plus för sin tydliga och informativa webbplats!

  • Betala endast för vad du använder
  • Bestäm själv återbetalningstakten
  • Använder Creditsafe, inte UC
  • Tydlig prissättning på hemsidan
  • Betalningsanmärkningar accepteras inte
  • Inga lån under 90 dagar
  • Uttagsavgift
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 45
Uppl.avgift: 320 kr