Moank

Snabblån är högkostnadskrediter. Du kan få betalningsanmärkningar om du inte betalar din skuld. Budget- och skuldrådgivaren i din kommun kan ge dig råd. På www.hallakonsument.se kan du se kontaktuppgifter dit.

När det gäller långivaren Moank, så är detta ett fristående kreditbolag vilka erbjuder konsumentkrediter till privatpersoner. Här har de kontrollerats och godkänts av både Konsumentverket och den svenska Finansinspektionen. Moank erbjuder moderna lån online i form av krediter.

Detta betyder att du som ansöker om och beviljas ett kreditlån hos Moank har större fördelar än den som får ett traditionellt lån beviljat. Hos Moank går det snabbt och enkelt att låna och du får snabba svar. Bäst av allt är att du bara betalar ränta och avgifter på det belopp du utnyttjar av din beviljade kredit.

Fördelar med Moank

Att ansöka om och beviljas kreditlån hos Moank har många fördelar:

Nackdelar med Moank

Så lånar du hos Moank

När du ansöker om en kontokredit mellan 4000 – 20 000 kronor hos Moank så måste du uppfylla följande villkor och krav:

(Återkommande låntagare kan ansöka om kredit upp till 50000 kronor)

Utbetalningar hos Moank

Egentligen så är allt enkelt och smidigt hos Moank, men de erbjuder inte öppet någon direktutbetalning. Naturligtvis har de konto i någon bank, men erbjuder sina låntagare utbetalning samma dag om lånet beviljats innan 12.00. Vid beviljat lån efter denna tidpunkt garanteras pengarna på kontot nästkommande vardag.

Öppettider och support

De öppettider du finner hos Moank är:

Måndag-torsdag: 10.00-16.00

Fredag, lördag och söndag: Stängt

De olika sätt du kan kontakta Moank på är via:

E-post: info@moank.se

Telefon: 08-520 059 55

  • Om man ansöker om ett flertal lån och blir en återkommande kund hos Moank så kan man få en utökad kreditgräns vilket innebär att man kan ansöka om ett högre lånebelopp.
  • Hos Moank betalar man inga extra avgifter såsom uppläggningsavgift eller aviavgift utan det enda man betalar för lånet är ränta.
  • Moank använder sig utav UC för att ta en kreditupplysning vilket många låntagare vill undvika för att behålla sin goda kreditvärdighet.
  • Oavsett vilket lånebelopp man önskar ansöka om så stället Moank kravet att låntagaren måste ha en årsinkomst om hela 120 000 kr vilket kan tyckas mycket för de lägre lånebeloppen.
  • Moank
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 0 kr
Uppl.avgift: 0 kr