Nanoflex

Snabblån är högkostnadskrediter. Du kan få betalningsanmärkningar om du inte betalar din skuld. Budget- och skuldrådgivaren i din kommun kan ge dig råd. På www.hallakonsument.se kan du se kontaktuppgifter dit.

Du som är i behov av ett snabbt SMS-lån eller snabblån har många valmöjligheter att ansöka om detta. En del alternativ är dock bättre än andra. Nanoflex är en långivare och ett kreditinstitut som erbjuder snabblån mellan 2 000 – 25 000 kronor.

Nanoflex har varit med länge i lånebranschen och har stor erfarenhet av att skapa bra snabblån till privatpersoner. Sedan 2008 har detta företag beviljat massor av snabblån till en stor mängd nöjda låntagare. Naturligtvis är Nanoflex inspekterade och godkända av både Konsumentverket och Finansinspektionen.

Fördelar med Nanoflex

Nackdelar med Nanoflex

Så lånar du hos Nanoflex

Precis som hos alla andra långivare så finns det villkor och krav för den som vill ansöka om lån och få detta beviljat.

Efter detta görs en individuell bedömning av din betalningsförmåga som baseras på en kreditupplysning från UC.

Utbetalningar hos Nanoflex

Hos Nanoflex uppges inga speciella banker eller att du måste ha ett bankkonto i en speciell bank för att få utbetalning samma dag. Dock finns det en form av direkt utbetalning. Detta är om du har fått ditt lån beviljat innan klockan 14.00. I det fallet finns pengarna på ditt konto samma dag alla vardagar i veckan. Beviljade lån efter klockan 14.00 kommer låntagaren tillhanda nästkommande vardag. Utbetalningar på helger är ej möjligt.

Öppettider och support

Nanoflex öppettider är något begränsade, men det räcker väl till för alla de som vill lämna in en ansökan.

Måndagar – fredagar: 08.00-17.00

Lördagar och söndagar: Stängt

Det finns två olika sätt att kontakta Nanoflex på om du inte finner ditt svar bland vanliga frågor och svar direkt på deras hemsida.

E-post: info@naonflex.se

Telefon: 08 – 400 211 23

Hos Nanoflex är du alltid välkommen med din ansökan, där de alltid gör det som står i deras makt för att hjälpa dig och din ekonomiska situation.

  • Nanoflex återkommer vanligtvis inom 30 minuter med ett svar på ansökan.
  • Nanoflex använder sig inte utav UC för att göra en kreditupplysning på sina låntagare vilket är mycket positivt då de flesta lånetagare vill undvika en registrering där. En kreditupplysning sker istället via Bisnode.
  • Nanoflex har flexibla återbetalningstider och som låntagare kan själv välja vilken löptid man önskar ha. Därmed kan man även styra över hur dyrt totalbeloppet av lånet blir beroende på hur lång period man betalar ränta.
  • Det går inte att ansöka om ett lån hos Nanoflex om man har tidigare betalningsanmärkningar.
  • Trots att Nanoflex erbjuder en mycket låg lånesumma så kräver de ändå att låntagare måste ha en deklarerad inkomst om minst 50 000 kr.
  • Nanoflex erbjuder tyvärr inte sina kunder någon direkt utbetalning av lånet.
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 60 kr
Uppl.avgift: 395 kr