Primal Capital

Snabblån är högkostnadskrediter. Du kan få betalningsanmärkningar om du inte betalar din skuld. Budget- och skuldrådgivaren i din kommun kan ge dig råd. På www.hallakonsument.se kan du se kontaktuppgifter dit.

Primal Capital är en seriös aktör på lånemarknaden med många års erfarenhet av att låna till privatpersoner. Kreditgivaren är Primal Capital AB och de står givetvis under Finansinspektionens tillsyn som sig bör.

Detta erbjuder Primal Capital

Primal Capital erbjuder konsumtionslån på mellan 5 000 kr och 35 000 kr. Löptiden man kan välja mellan varierar mellan 6 och 60 månader. Därmed är ett lån hos Primal Capital om man önskar låna en mindre summa pengar, kanske för att täcka en plötsligt uppkommen utgift.

När man sänt in sin ansökan via Primal Capitals hemsida så tar det upp till tre dagar att få svar vilket man bör vara medveten om. Det kan dock komma ett svar redan inom 24 timmar.

Villkor för låntagare hos Primal Capital

För att få ansöka om ett lån hos Primal Capital så krävs det att man uppfyller de grundvillkor som ställs på alla låntagare. Dessa är bland annat:

Minska lånekostnaden hos Primal Capital

Något som är positivt med att ansöka om ett lån hos Primal Capital är att allt man återbetalar räknas som ränta. Primal Capital rapporterar denna ränta till Skatteverket och därmed kan man dra av 30% av det man betalat i sin deklaration. På så vis får man tillbaka en stor del av kostnaden och lånet blir lägre.

Bra kundservice hos Primal Capital

Primal Capital erbjuder alla sina kunder att kontakta dem om de skulle ha några frågor eller om de önskar få hjälp med sin ansökan. Primal Capital håller öppet alla vardagar i veckan och deras öppettider är kl. 08:30 till 17:00. Primal Capital har en god tillgänglighet och finns tillgängliga när de behövs.

  • Låna upp till 35 000 kr helt utan säkerhet.
  • Man kan dra av 30% av räntan i sin deklaration.
  • Det tar upp till tre dagar att få svar på sin ansökan.
  • Man kan ej låna höga belopp.
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 0 kr
Uppl.avgift: 0 kr