Översikt

Profilkredit erbjuder dig som privatperson ett snabblån med direkt utbetalning. Som ny låntagare kan du snabbt få tillgång till 5 000 kr och upp till 20 000 kr som återkommande låntagare. Profilkredit ägs av Finans 24/7 Sverige AB som har lång erfarenhet av den svenska lånemarknaden och står under tillsyn av Finansinspektionen.

Tjänster & produkter

Hos Profilkredit kan du låna 2000 kr till 20 000 kr beroende på om du är ny eller återkommande kund. Löptiden är 1 månad men kan förlängas till 3 månader mot en aviavgift. Krediten är ett snabblån som du tar utan säkerhet. Du kan därmed använda pengarna till valfritt ändamål.

Räntor

Profilkredit har ganska höga räntor och det beror på att de erbjuder ett snabblån med kort löptid. Det är dock inte någon nackdel om du är i behov av ett snabbt lån då det är just det du får hos Profilkredit.

Den nominella räntan ligger på 39 %. Den effektiva räntan ligger på mellan 197,29 % till 2 025,77 % om du lånar mellan 2 000 kr och 20 000 kr med en månads återbetalningstid. Det tillkommer även en uppläggningsavgift på 499 kr och en aviavgift på 45 kr per månad om du önskar förlänga löptiden.

Villkor

För att kunna ansöka om ett lån hos Profilkredit måste du ha fyllt 20 år och max 67 år. Du får inte ha någon betalningsanmärkning eller något skuldkonto hos Kronofogden. Det behövs en regelbunden inkomst men hur hög den måste vara bestäms individuellt. Du som låntagare måste vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer. Dessutom behöver du ha ett svenskt BankID och ett svenskt bankkonto.

Service

Profilkredit erbjuder en kundservice som du kan kontakta under veckans alla vardagar om du har en fråga angående deras låneservice. Kundservicen håller öppet mellan kl. 09:00 – 17:00 under måndag till fredag. Du når dem enkelt genom att ringa in eller skicka ett mejl. På mejl har Profilkredit en svarstid på högst 24 timmar.

Sammanfattning

Profilkredit är perfekt för privatpersoner som vill ha ett snabblån utan säkerhet. Du kan låna 5 000 kr och få de utbetalda direkt. Med enkla villkor och skyndsam behandling är Profilkredit ett tryggt och snabbt val.

  • Snabbt och enkelt lån
  • Direkt utbetalning
  • Kundservice 5 dagar / vecka
  • Höga räntor
  • Kreditupplysning från UC
  • Förstagångslåntagare kan endast låna 5 000 kr
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 0 kr
Uppl.avgift: 499 kr