Slantar

Gå till Slantar Villkor

Exempel: 10 000 kr i 3 år. Eff. ränta 28,07 %. Kostnad 398 kr/mån. Totalt 14 328 kr.

Översikt

Hos Slantar kan du låna ett snabblån upp till 30 000 kr.

Lånet är ett annuitetslån vilket innebär att du varje månad återbetalar samma summa, dels ränta och dels avbetalning på det belopp du lånat. Att låna hos Slantar är smart. De använder sig nämligen inte av UC för att göra den obligatoriska kreditupplysningen utan av Bisnode. Därmed slipper du få en registrering om att du ansökt om ett lån. Du avbetalar ditt lån via faktura.

Slantar ägs av Untie Lending AB som är en del av företagsgruppen Untie Horup AB. Slantar lanserades i slutet av 2017 men Untie Group har sysslat med utlåning ända sedan 2011. Verksamheten har tillstånd och står under tillsyn av Finansinspektionen.

Tjänster & produkter

Slantar erbjuder dig att ta mindre lån på belopp mellan 10 000 kr och 30 000 kr. Du kan använda dina lånade pengar till valfritt ändamål utan att uppge skälet för lånet. Du har upp till 5 år på dig att återbetala lånet.

Räntor

Den nominella årsräntan Slantar har är fast och på 25 %. Hur hög den effektiva årsräntan är beror på bland annat lånebelopp och återbetalningstid. För 15 000 kr i 3 år betalar du 28.07 % i effektiv årsränta.

Villkor

Med låneansökan godkänner du att en kreditkoll tas från Bisnode

Service

Om du har någon fråga angående om att låna hos Slantar så kan du kontakta deras kundservice. Kundservicen finns å plats under vardagar mellan kl. 08:00 – 17:00 med lunchstängt mellan kl. 12:00 – 13:00. Du kan enkelt mejla in till kundservicen via det kontaktformulär som finns på hemsidan och du får svar inom 24 timmar.

Sammanfattning

Slantar är ett gott alternativ när du vill låna en mindre summa pengar. Du kan låna upp till 30 000 kr och du har fem år på dig att återbetala lånet.

  • Låna små belopp från 10 000 kr
  • Ingen UC
  • Kundservice varje vardag
  • Inga högre lånebelopp
  • Ej väletablerat företag
  • Höga räntor
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 49
Uppl.avgift: Nej