SMSPengar

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Något som är speciellt bra, är när du finner en långivare på nätet som ger lite mer än andra. När du hittar den som erbjuder ett bra lån, samtidigt som du får schyssta villkor. Det bästa av allt är naturligtvis om denna långivare också erbjuder en kredit istället för ett rakt lån.

En långivare med stor erfarenhet av konsumentkrediter är SMSPengar. Ett varumärke som skapats och drivs av väletablerade GF Money Consumer Finance. Med andra ord så lånar du av en mycket stabil aktör på lånemarknaden, vilken följer alla de krav och regler som ställs av Finansinspektionen och Konsumentverket.

Hos SMSPengar kan du låna mellan 1000 upp till 30000 kronor som en kontokredit, där du bara betalar ränta och avgifter på den del du utnyttjar av din beviljade kredit.

Så lånar du hos SMSPengar

För att kunna få ett lån beviljat genom SMSPengar måste följande kriterier uppfyllas:

I övrigt finns det andra regler som mera specifikt kommer att tillsammans med kreditupplysningen ligga till grund för hur stort belopp du anses kunna beviljas hos SMSPengar.

Öppettider och support

Hos SMSPengar är det öppet på vardagar.

Öppettider:

Måndag-fredag: 08.00-18.00

Lördagar och söndagar: Stängt

När du vill kontakta SMSPengar eller vill ha svar på en fråga så gäller i första hand vanliga frågor och svar. I övrigt finns:

E-post: info@smspengar.se

Telefon: 018-71 00 02

  • Erbjuder kontokredit med flexibel återbetalning
  • Direktutbetalning till Danske Bank alla vardagar
  • Om man vill låna mer än 12 000 kr så kan man ej använda sig utav SMSPengars smslån utan måste ansöka om en kontokredit
  • SMSPengar godkänner och betalar ej ut lån under helgdagar. Ansöker man under helgen dröjer det därför innan man får tillgång till det belopp man ansökt om.
  • SMSPengar har en hög effektiv ränta om 178,19 % vilket innebär att det lån man ansöker om blir dyrt om man har en lång löptid.
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  • Skickad ID-handling
Avi-avgift: 45
Uppl.avgift: 320 kr