Översikt

När du vill låna en mindre summa pengar snabbt så kan det vara bra att ha en möjlighet redo till detta. I det fallet kommer Lånbutiken vara en bra samarbetspartner, där du som privatperson kan få låna allt från 3000 kronor upp till 50000 kronor. Faktum är också att denna långivare och kreditinstitut också erbjuder relativt bra villkor.

Det du får hos Lånbutiken, kommer heller inte att vara ett traditionellt lån, utan här handlar detta om en kontokredit. Med andra ord kommer du själv kunna styra hur mycket du utnyttjar och betalar per månad. Det hela bygger på hur stor kredit du väljer.

Kraven på låntagare hos Lånbutiken

Du som vill utnyttja din chans till att beviljas en kontokredit på mellan 3000-50000 kronor, kommer att behöva uppfylla följande:

Öppettider och utbetalning

Alla lån och utbetalningar beviljas och utförs under Lånbutikens öppettider. Dessa är:

Lånbutiken har konton i Nordea och Handelsbanken. Detta gör att du som även vill ha pengarna till ett konto i någon av dessa banker, kan få direkt utbetalning samma dag som lånet beviljas. Om du har ett konto i annan bank, kommer ditt beviljade lånebelopp att finnas på ditt konto nästkommande vardag.

Sammanfattning av Lånbutiken

När Lånbutiken ska sammanfattas så blir detta fler plus än minus. Egentligen finns det inga minus, mer än att du måste betala tillbaka ditt lånade belopp. Detta gäller dock hos alla långivare.

Hos Lånbutiken får du bra effektiv ränta och en möjlighet att låna snabbt när du behöver. Du kan även lita på att Lånbutiken är en stabil långivare. Här ingår de i stora Risicum Capital AB, och har varit verksamma i många år. Naturligtvis följer denna långivare Finansinspektionens och Konsumentverkets regler för erbjudande av lån online.

  • Godkänner många ansökningar
  • Kundservice alla dagar i veckan
  • Använder inte UC
  • Godkänner ej betalningsanmärkningar
  • Kräver e-legitimation
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  • SMS
Avi-avgift: 49 kr
Uppl.avgift: 390 kr