Jens

Meddelandelån – högst betyg hos Trustpilot

Trustpilot är en sajt som låter riktiga användare betygsätta och kommentera företag och webbutiker som verkar på nätet. Det huvudsakliga syftet är givetvis att ge konsumenter information för att kunna ta bättre beslut. Samtidigt vill man fungera som en resurs för de företag som ansluter sig genom att företagen får information om vad som fungerar bra respektive mindre bra och kan reagera på negativa omdömen. Bara det faktum att ett företag väljer att ansluta sig till Trustpilot är en kvalitetsmarkör i och med att företaget låter sina kunder berätta om den ”osminkade sanningen” utan att företaget kan påverka vad som skrivs.

Trustpilot

Kategorin Privat Finansiering

Företagen som är anslutna till Trustpilot sorteras i kategorier med utgångspunkt i den huvudsakliga verksamheten och företag verksamma inom smslån samt privatlån placeras i kategorin Privat Finansiering. Här finns såväl långivare och andra kreditgivare som låneförmedlare. En snabb titt på listan ger vid handen att Meddelandelån är den aktör inom smslån som har fått det högsta sammantagna betyget. I skrivande stund har Meddelandelån ett genomsnittligt betyg på 9,2 av 10 och det är 1207 omdömen som har lämnats.

Kikar vi närmare på vad kunderna säger om Meddelandelån är det ett par saker som återkommer och det handlar om snabbhet i ansökningsprocess samt hög servicegrad med snabba svar och gott bemötande.

Jämföra smslån

Det viktigaste när du jämför smslån är givetvis priset du betalar för att låna, men det finns andra saker att kika närmare på. Här på Snabblån.nu försöker vi ge dig all nödvändig information du behöver för att ta ett väl underbyggt beslut om vilken långivare du ska vända dig till, men vi kan inte presentera precis allt om varje långivare. Vill du ha ännu lite kött på benen kan du använda dig av Trustpilot eller någon annan tjänst som samlar större mängder omdömen från andra som har lånat av den eller de långivare du funderar på att låna hos.