Snabblån är högkostnadskrediter. Du kan få betalningsanmärkningar om du inte betalar din skuld. Budget- och skuldrådgivaren i din kommun kan ge dig råd. På www.hallakonsument.se kan du se kontaktuppgifter dit.

Översikt

Viaconto är en långivare som ingår i VIA SMS-gruppen som grundades i Lettland för tio år sedan. Med andra ord finns det en långtgående erfarenhet och stor kunskapsbas inom företaget, även om det är relativt nyetablerat i Sverige. Viaconto är helt och hållet inriktade på snabblån vilket för dem till experter på området. Utöver den svenska och lettiska marknaden har VIA SMS-gruppen dotterbolag som är etablerade i Tjeckien, Polen och Spanien. Viaconto är en väldigt användarvänlig långivare där du snabbt och enkelt kan ansöka om lån mellan 1000 – 50 000 kronor direkt på deras hemsida.

Tjänster & produkter

Som nämnts erbjuder Viaconto snabblån mellan 1000 – 50 000 kronor. Detta är väldigt fördelaktigt i och med att många långivare erbjuder en mer statisk kreditlina. Det faktum att Viaconto erbjuder såväl låga som höga snabblån gör de till en väldigt förmånlig långivare oavsett vad du har syfte med lånet i sig. Det ska även tilläggas att Viaconto betalar ut pengarna samma dag som krediten beviljas.

Räntor

Viaconto erbjuder en helt räntefri period på 30 dagar till alla nya kunder. Efter den räntefria perioden gäller en ränta på 18%. Denna ränta gäller även för återkommande kunder. Sett till hur räntenivåerna ser ut överlag på marknaden så kan sägas att denna räntenivå är oerhört förmånlig.

Räkneexempel vid kontouttag om 5 000 kr i 12 månader: årsavgift 0 kr, uttagsavgift 0 kr, faktureringsavgift 0 kr, årsränta 216%, effektiv ränta 649,1%, dagsränta 0,6 %, minsta återbetalningsbelopp 750 kr, totalt belopp att betala efter 12 månader 14 009 kr, kreditkostnad 9009 kr. Minsta månadsbetalning 3 % av kapitalbeloppet (lägst 200 kr) samt upplupen månadsränta om 18 %, som återbetalas via autogiro.

Villkor

Service

Viaconto är väldigt användarvänliga på flera sätt. Inte nog med att de har förmånliga villkor så står de även för högkvalitativ service. Detta yttrar sig bland annat genom deras öppettider på vardagar mellan 08:30 – 17:00 samt att de även är tillgängliga på lördagar mellan 10:00 – 16:00. Vidare kan du nå dem via såväl telefon, mail som skype. Att en långivare är tillgänglig via så många olika typer av kanaler är inte särskilt vanligt på marknaden för snabblån. Här föregår Viaconto med gott exempel.

Sammanfattning

Viaconto har en långtgående erfarenhet från lånebranschen tack vare att de ingår i koncernen VIA SMS-gruppen som varit etablerade på marknaden sedan 2008. Det är en stor koncern som har bolag i flera länder runtom i Europa. Viaconto erbjuder räntefria lån till nya kunder och har väldigt förmånliga räntevillkor för sina återkommande kunder. De erbjuder även såväl höga som låga snabblån – anpassade för alla olika typer av situationer och behov. Utöver detta betalar de ut pengarna samma dag som krediten blivit godkänd. Till sist har de en förstklassig kundservice som är tillgänglig i flera olika kanaler och under en stor del av veckan.

  • Både höga och låga lånebelopp
  • Goda räntevillkor
  • Snabb utbetalning
  • Högkvalitativ kundservice
  • Strikta krav på låntagare
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 0 kr
Uppl.avgift: 0 kr