Snabblån är högkostnadskrediter. Du kan få betalningsanmärkningar om du inte betalar din skuld. Budget- och skuldrådgivaren i din kommun kan ge dig råd. På www.hallakonsument.se kan du se kontaktuppgifter dit.

Credway erbjuder privatpersoner att låna en kontokredit på mellan 1 000 kr och 30 000 kr. Detta med en flexibel återbetalningstid. En kontokredit hos Credway är perfekt att ha tillgängligt om oväntade kostnader skulle uppstå.

Kontokrediten fungerar precis som ett kreditkort – dock slipper man bära runt på just ett kort. Dessutom så betalar man endast för den del man väljer att utnyttja. Därmed kan man låna en hög kontokredit men välja att endast utnyttja en låg summa.

Credway är ett varumärke inom Northmill som har funnit på marknaden ända sedan 2006. Det är ett seriöst företag som står under uppsikt av Finansinspektionen, precis vad man kan förvänta sig.

Låna utan UC hos Credway

Att ansöka om ett lån hos Credway är mycket enkelt och smidigt. Man ansöker om en kontokredit genom att fylla i deras ansökan på nätet och sedan identifiera sig med sitt mobila BankID. Direkt när man sänt in sin ansökan får man ett preliminärt beslut.

Så snart ansökan har kommit in till Credway så genomför de en kreditupplysning för att bedöma låntagarens ekonomi. Denna kreditupplysning genomförs inte av UC så hos Credway kan man behålla sin goda kreditvärdighet.

Låna med betalningsanmärkning hos Credway

Hos Credway är man välkommen att skicka in en låneansökan trots att man har en eller flera betalningsanmärkningar i bagaget. Dock riskerar man att få en högre ränta med en betalningsanmärkning. Årsräntan är för närvarande 26%.

Inga extra kostnader tas ut av Credway, utan man betalar endast ränta på sitt lån. Därmed existerar det inga jobbiga aviavgifter eller uppläggningsavgifter vilket sänker lånekostnaden.

Om man ansöker tidigt på dagen kan man få tillgång till sitt lånade belopp redan samma dag. Som längst tar det en vardag innan pengarna finns på ens bankkonto.

Kundtjänst tillgänglig varje dag

Credway har en kundtjänst som finns tillgänglig alla dagar i veckan. I kundtjänsten arbetar erfarna medarbetare och svarar på alla frågor som kan uppstå.

Öppettiderna för Credways kundtjänst är måndag till fredag kl. 07:00 – 21:00 och lördag och söndag kl. 10:00 till 18:00. Man kan enkelt nå kundtjänstens medarbetare via antingen live chatt, telefon eller på mejl.

  • Att ansöka om ett lån hos Credway är mycket snabbt och smidigt och man får direkt ett besked.
  • Hos Credway kan man ansöka om ett lån trots att man har betalningsanmärkningar.
  • Credway tar inte sin kreditupplysning från UC så som låntagare behöver man inte riskera sin kreditvärdighet. Istället sker kreditupplysningen via Creditsafe.
  • Credway tar inte ut några övriga kostnader (till exempel uppläggningsavgift, aviavgift) utöver ränta på det lån man ansöker om.
  • Hos Credway kan man inte ansöka om större lånebelopp utan det högsta beloppet är endast 30 000 kr.
  • Man kan inte ansöka om en kredit hos Credway om man har ett skuldkonto eller en pågående tvist hos Kronofogden.
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  • Telefonsamtal
Avi-avgift: 0 kr
Uppl.avgift: 0 kr