Lumify

Gå till Lumify Villkor
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Exempel: En kredit på 5 000 kr till 39,5 % ränta med en återbetalningstid på sju månader (med sex återbetalningar om 942,46 kr, 1 196,63 kr, 1 165,38 kr, 1 134,14 kr, 1 102,90 kr, 1 071,65 kr samt 1 040,41) och 695 kr i uppläggningsavgift, 695 kr i förlängningsavgift samt 420 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 109,61 %. Det totala beloppet att återbetala är 7 653,57 kr.

Översikt

Lumify är ett konsumentkreditinstitut som ligger under Luma Finans AB. De är licensierade och inspekterade av finansinspektionen och konsumentverket. De är verksamma i Sverige, men även i Danmark.

Tjänster & produkter

Lumify erbjuder kredit till privatpersoner. Summan du kan ansöka om börjar på 2 000 kronor och sträcker sig upp till 20 000 kronor. Krediten är utan säkerhet, vilket betyder att du kan låna till precis vad du vill. Detta kallas även i andra fall för blancolån och betyder att du inte säkrar pengarna i till exempel ett boende eller en bil.

Räntor

Den nominella räntan hos Lumify ligger på 39,5 %. Den effektiva räntan varierar beroende på hur mycket du lånar samt hur lång tid du tar på dig att betala tillbaka. Tar du till exempel ett lån på 10 000 kronor som du betalar tillbaka på en månad så blir den effektiva räntan 154.26 %.

Villkor

Service

Servicen hos Lumify är mycket god. De har kundtjänst som svara på dina frågor mellan 09 till 17 på vardagar. Du kan antingen maila eller ringa om du vill ha extra snabba svar. Vanligtvis tar det inte lång tid innan de svarar om du kontaktar dem inom öppettiderna. Du kan även maila in dina frågor när de har stängt och de kommer då att svara så fort de öppnar igen.

Du kan skapa ett konto och ansöka om lån på dygnets alla timmar.

Sammanfattning

Lumify är ett bra val för dig som vill ta ett lite mindre lån utan säkerhet. Ansökningsprocessen är mycket enkel och smidig och du kan ansöka när du vill. De tar stort ansvar över sina kunder och godkänner inte lån för personer som de inte tror kan betala tillbaka, eller att det skulle skada deras ekonomi på något sätt. Får du ett ja hos Lumify kan du känna dig trygg.

  • Smidig och enkel ansökan
  • Snabbt svar på din ansökan
  • Endast kundtjänst under kontorstid på vardagar
  • Låg kreditlina på max 6 000 kronor för nya kunder
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
Avi-avgift: 60
Uppl.avgift: 395 kr