Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Northmill erbjuder privatpersoner att låna en kontokredit på mellan 1 000 kr och 50 000 kr. Detta med en flexibel återbetalningstid. En kontokredit hos Northmill är perfekt att ha tillgängligt om oväntade kostnader skulle uppstå.

Kontokrediten fungerar precis som ett kreditkort – dock slipper man bära runt på just ett kort. Dessutom så betalar man endast för den del man väljer att utnyttja. Därmed kan man låna en hög kontokredit men välja att endast utnyttja en låg summa.

Northmill är ett seriöst företag med banklicens och som står under uppsikt av Finansinspektionen.

Låna utan UC hos Northmill

Att ansöka om ett lån hos Northmill är mycket enkelt och smidigt. Man ansöker om en kontokredit genom att fylla i deras ansökan på nätet och sedan identifiera sig med sitt mobila BankID. Direkt när man sänt in sin ansökan får man ett preliminärt beslut.

Så snart ansökan har kommit in till Northmill så genomför de en kreditupplysning för att bedöma låntagarens ekonomi. Denna kreditupplysning genomförs inte av UC så hos Northmill kan man behålla sin goda kreditvärdighet.

Låna med betalningsanmärkning hos Northmill

Hos Northmill är man välkommen att skicka in en låneansökan trots att man har en eller flera betalningsanmärkningar i bagaget. Dock riskerar man att få en högre ränta med en betalningsanmärkning. Årsräntan är för närvarande 4,9 % – 19,9 % och den effektiva räntan 6,7 % – 25,6 %.

Ingen uppläggningsavgift tillkommer. Däremot tas en månatlig aviavgift ut på 19 kr, samt en uttagsavgift på 195 kr.

Om man ansöker tidigt på dagen kan man få tillgång till sitt lånade belopp redan samma dag. Som längst tar det en vardag innan pengarna finns på ens bankkonto.

Kundtjänst tillgänglig varje dag

Northmill har en kundtjänst som finns tillgänglig alla dagar i veckan. I kundtjänsten arbetar erfarna medarbetare och svarar på alla frågor som kan uppstå.

Öppettiderna för Northmills kundtjänst är måndag till fredag kl. 07:00 – 19:00 och lördag och söndag kl. 10:00 till 18:00. Man kan enkelt nå kundtjänstens medarbetare via antingen live chatt, telefon eller på mejl.

  • Att ansöka om ett lån hos Northmill är mycket snabbt och smidigt och man får direkt ett besked
  • Hos Northmill kan man ansöka om ett lån trots att man har betalningsanmärkningar
  • Northmill tar inte sin kreditupplysning från UC så som låntagare behöver man inte riskera sin kreditvärdighet
  • Hos Northmill kan man inte ansöka om större lånebelopp än 50 000 kr
  • Man kan inte ansöka om kredit hos Northmill om man har skuld hos Kronofogden
 Betalningsanm.
 Utan UC
 Utbetalning helg

Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  • Telefonsamtal
Avi-avgift: 19 kr
Uppl.avgift: 0 kr