Jens

Ferratum Bank lanserar europeiskt bankkonto

hand som använder ferratum mobil bank app

Idag reser vi fritt inom Europa och möjligheterna att förflytta sig billigt och smidigt över nationsgränserna är större än någonsin. Vare sig du vill ta en shoppingweekend i London, romantisk helg i Paris eller några dagar på soliga Malta så finns det idag snabba och billiga alternativ för allt. Ferratum Bank tar nu vara på det och erbjuder ett europeiskt bankkonto som passar perfekt för dig som reser, vill flytta pengar inom Europa snabbt och kostnadsfritt eller bara vill ha möjligheten att handla i Europa utan höga avgifter.

Ett bankkonto för hela europa!

Ferratum Bank har försett sina kunder med finansiella tjänster sedan 2005. Med över 2 miljoner kunder är Ferratum ett stort och väletablerat företag som fokuserar på något vi vänjer oss mer och mer vid för var dag som går, mobila tjänster. Vi vill kunna sköta mer och mer av våra förehavanden via våra smartphones, och det är precis där Ferratum Bank har sitt fokus. En användarvänlig mobil bank som du kan använda dig av närsomhelst och varsomhelst.

Tänk dig att du är på resande fot i europa och ändå givetvis vill ha tillgång till dina pengar. I vanliga fall så innebär detta ofta att du belastas med uttagningsavgifter, växlingsavgifter och fördröjningar. Detta gör det krångligt, dyrt och omständigt att använda ditt svenska konto för betalningar utomlands eller transaktioner över landsgränser.

Med ett europeiskt bankkonto hos Ferratum Bank slipper du allt detta. Du kan enkelt flytta pengar mellan länder och olika valutor helt utan avgifter. Bara det är riktigt positivt, och att du dessutom kan göra allt detta i realtid höjer fördelarna ytterligare. Och allt detta och mycket mer gör du enkelt via Ferratums mobila bank app.

 • Kostnadsfritt bankkonto
 • Europeiskt bankkonto i upp till 15 olika valutor
 • Inga växlingsavgifter
 • Inga uttagsavgifter
 • Inga gränser
 • Inbyggd valutaväxlare i appen
 • Transaktioner i realtid
 • Flexibel kontokredit
 • Kostnadsfritt och kontaktlöst MasterCard
 • Skicka pengar via SMS
 • Spara enkelt
 • 24/7 Kundsupport

Flexibel kontokredit utan problem

Om du inte är i direkt behov av att ta ett lån så kan det ändå vara skönt att veta att det finns en buffert för oförutsedda utgifter. Hos Ferratum Bank kan du ansöka om en kontokredit på upp till 20 000 kr. Du har då alltid tillgång till en kredit om det någon månad blir fler utgifter än inkomster. Och som alltid hos Ferratum så går det snabbt och enkelt att ansöka om krediten.

Ett MasterCard för hela Europa.

Ett problem som många kan uppleva är att det tillkommer avgifter när du betalar med kort utomlands eller behöver ta ut kontanter. Med ett europeiskt bankkonto hos Ferratum Bank så får du även ett kostnadsfritt MasterCard. Kortet kan du använda globalt där MasterCard accepteras, och kostnadsfritt i hela Europa. Ditt MasterCard från Ferratum Bank är också utrustat med närfältskommunikation, NFC. Detta betyder att du kan göra mindre inköp genom att bara knacka med kortet på kortterminalen, och du får varje gång ett meddelande till din mobil när kortet används.

Ferratum Bank app

Som tidigare nämnt så fokuserar Ferratum Bank på att du alltid ska ha snabb och smidig tillgång till ditt konto. En mycket användarvänlig app hjälper dig med detta, och du kan enkelt hålla koll på din ekonomi via appen. Du har även många andra funktioner tillgängliga direkt i appen. Behöver du spärra ditt kort eller beställa nytt så kan du enkelt göra detta i appen också. Spara pengar, skicka pengar via sms och växla mellan olika valutor är några av de funktioner Ferratums mobila bank app erbjuder.