Kim Eriksson

Inled sommaren med nya och fräscha hörlurar

Så här under de varmaste månaderna som året  har att erbjuda kommer du säkert att spendera en del tid på stranden, i hängmattan eller kanske på flygplan under semestertider. Vad du än väljer att sysselsätta dig med kan det vara extra skön att koppla bort omvärlden en stund för att avnjuta lite musik, en ljudbok eller varför inte lite podcasts? Oavsett vad du föredrar att lyssna på är det alltid a och o att använda ett par hörlurar. Nedan har vi listat favoriter i alla prisklasser. 

Philips brusreducerande och trådlösa On-ear hörlurar

Philips hörlurar
Detta är ett bra budgetalternativ för dig som ogärna vill störas och ljud och oväsen runt omkring dig. Dessa stilrena hörlurar från Philips är trådlösa och erbjuder maximal komfort såväl som bra ljudkvalitet. Här får du en trådlös musikupplevelse med aktiv brusreducering, Bluetooth och NFC. Med en räckvidd på 15 meter kan du obehindrat röra dig fritt och lyssna i upp till 16 timmar innan laddning krävs igen.

Om batteriet mot förmodan skulle ta slut och du behöver fortsätta lyssna så medföljer även en vanlig 3,5 mm sladd som enkelt går att koppla in i hörlurarna och sedan in i din ljudkälla. På så vis behöver du inte oroa dig över att batteriet kommer att ta slut och din ljudupplevelse likaså.

Pris: 990 kronor

JayBird Freedom

Jay hörlurar

Detta är en optimalt alternativ för dig som vill smyga in ett och annat träningspass i vardagen. Dessa trådlösa in ear-lurar är perfekta att ta med till gymmet, på löprundan eller bara ta med till stranden. Dessa är diskreta, lätta och du märker knappt av att du har dom. Freedom erbjuder premium trådlös musik och samtal med varm bas, trimmad för att eliminera trötthet under långa träningspass. Freedom trådlösa hörlurar erbjuder en förbättrad mikrofon och kammardesign för tydligare samtal.

Bluetooth säkerställer en hög kvalitet av trådlös streaming så att du kan njuta av friheten att röra på dig. Använd MySound appen, para Jaybird Freedom hörlurarna med andra enheter via Bluetooth och rör dig helt fritt.

Pris: 660 kronor

Jabra Elite Sport True Wireless

Jabra hörlurar

För dig som inte vill ha något som helst med sladdar att göra så är detta hörlurarna som kommer att vara perfekta. Jabras Elite Sport True Wireless har blivit utnämnda bäst i test och vunnit över konkurrenter med betydligt högre prislapp. Detta är ett par svett- och regntåliga hörlurar som passar perfekt till träning då de har en inbyggd pulsmätare. Om du är någon som gillar att sova med musik i öronen så kan detta även vara ett bra alternativ.

Hörlurarna har en batteritid på 9 timmar när de är fulladdade och erbjuder en extrem ljudkvalitet. Som in-ear hörlurar är Jabra Elite Sport ett svårslaget alternativ.

Pris: 1 990 kronor