Kim Eriksson

Sommarrensa hemma och få snabb och okomplicerad avhämtning

Mobiltelefoner

Tiptapp är en svensk app som lanserades i oktober 2015. Idag har den vuxit i popularitet och går att ladda ner i App Store för både iPhone och Android. Konceptet är okomplicerat – har du saker som ligger hemma och skräpar och behöver någon som snabbt kan komma och hämta upp det? Ta hjälp av Tiptapp och bli av med sakerna direkt!

Ladda ner, lägg ut – bli av med!

Tiptapp gör det barnsligt enkelt för dig att göra dig av med saker som du inte längre vill ha eller behöver. Och visst har vi alla prylar som ligger hemma och skräpar, tar plats och energi? Därför att det perfekt att schemalägga en riktigt utrensning nu under sommaren för att få det fräscht och rymligt hemma. När du sedan bestämt vilka saker du vill göra dig av med är det bara att lägga ut en annons i Tiptapp och snart kommer någon och hämtar upp det du inte vill ha. Med ett par knapptryckningar kan du alltså publicera en kostnadsfri annons och göra så att en annan användare kommer och hämtar det du inte vill ha, i utbyte mot en summa som du själv bestämmer.

Tiptapp lanserades i oktober 2015 och ambitionen med appen, berättar Taiptapps grundare, är att upplevelsen ska vara så friktionsfri som möjligt. Som ett led i detta har de utformat tjänsten så att användare sällan behöver träffa varandra eller ens behöva boka en specifik tid för uppdragen. Lika lätt som du publicerar en annons kan du även scrolla genom andra annonser för att hjälpa andra användare. I många av fallen handlar det inte bara om upphämtning av sopor och avfall, utan användbara second hand-föremål.

Kom igång direkt

För att registrera ditt konto behöver du bara ladda ner appen till din iPhone eller Android och sedan fylla i ditt namn, efternamn och telefonnummer. Efter det kommer du att få ett sms med en fyrsiffrig kod som du skriver in i appen för att verifiera ditt konto. Efter detta är du igång och kan lägga upp din första, kostnadsfria annons eller hjälpa någon annan.tiptapp